wie zijn wevoorstelling

Historiek


1 januari 2014 zijn we gestart met de firma VVO Drinks. Dit is de fusie van twee familiebedrijven: drankenhandel Vercauteren en zuivelgroothandel Van Oost. Beide firma’s werkten jaren naast elkaar in het Antwerpse. Om de toekomst sterker tegemoet te gaan, hebben we besloten om samen de tocht verder te zetten. Beide bedrijven begonnen als zuivelgroothandel, maar zeker ook als leverancier van koude dranken hebben we onze strepen al verdiend.

Na een lange zoektocht zijn we zeer verheugd om op 1 februari ’22 te starten in een nieuwe locatie te Boom. We waren uit de vorige gebouwen ‘gegroeid’. Een uitbreiding van waaruit onze logistiek nog beter kan uitgebouwd worden.

Als relatief klein bedrijf staan we toch sterk ons mannetje tussen de grotere spelers op de markt. Eén van onze sterke troeven is het familiale karakter van ons bedrijf. VVO drinks bestaat uit 2 zaakvoerders, Bert Vercauteren en Ward Van Oost, 2 chauffeurs, 1 orderpicker en 2 zelfstandige vennoten (Piet en Lydia Van Oost, voorheen zaakvoerders van zuivelgroothandel Waasland(Van Oost)). We zijn met z’n allen persoonlijk betrokken bij de zaak, zijn flexibel (uitgezonderd de magazijnier kan iedereen met de vrachtwagen rijden) en hebben een persoonlijk contact met al onze klanten.

Personen